15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Učenici s trogodišnjim zanimanjima školuju se za komercijaliste i tehničare za računalstva
U

Ne propustite

Početkom veljače u Gimanziji „Fran Galović” Koprivnica započelo je školovanje 52 učenika u dva razredna odjela za zanimanja tehničar za računalstvo i komercijalist. Učenici su završili razna trogodišnja zanimanja i nastavljaju obrazovanje na četverogodišnjim smjerovima.

Školovanje traje dvije godine, prvu godinu učenici polažu razliku ispita ovisno o tome koje su trogodišnje usmjerenje završili, a drugu godinu slušaju programe četvrtog razreda. Teorijska nastava provodit će se u prostorima Gimnazije, a praktična u Obrtničkoj školi. U ova dva razredna odjela programe će realizirati tridesetak nastavnika.

Učenike je u utorak posjetio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, zajedno s ravnateljima koprivničke Gimnazije i Obrtničke škole, Vjekoslavom Robotićem i Ratimirom Ljubićem, te županijskim pročelnikom Mladenom Antolićem.

Zamjenik župana je tom prigodom učenicima zaželio puno sreće u savladavanju programa i pohvalio njihovu želju da se nastave školovati.

– To će uvelike povećati vašu vrijednost na tržištu rada i usmjeriti vas u dobrom pravcu – rekao je Pal.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Opet problemi

FOTO Vlak prolazi, rampa dignuta, a signala nema, vozač: Niti jedno, niti drugo…

Na pružnom prijelazu Kozarevac - Kloštar Podravski nedavno su postavljene automatske rampe s polubranicima u sklopu velikog projekta HŽ...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×