15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DRŽAVNA ZAVRŠNICA

Učenici škole Braća Radić uspješni na završnici Sportkih igara mladih u Splitu
U

Kroz druženje i sportsko natjecanje s učenicima iz drugih gradova Hrvatske razvijali su prijateljstva, pokazali srčanost i sportski duh.

Ne propustite

Učenici Osnovne škole Braća Radić Koprivnica sudjelovali su na Državnoj završnici Plazma – Sportske igre mladih u Splitu.

Ekipa Teletabisa iz 3.b u pratnji učiteljice Ljubice Levak natjecala se u graničaru, a u utrci na 60 metara učenica 3.c Tija Požgaj u pratnji učiteljice Vesnice Mlinarić.

Ekipa graničara u sastavu Zara Gložinić, Lorena Habek, Sara Kos, Vito Hećimović Horvat, Emanuel Kajić, Lovro Pintar, Luka Šimunić i Petar Širić nakon vrlo uzbudljivog natjecanja u grupi B s ekipom iz Slavonskog Broda i Rugvice te četvrtfinalnih utakmica s
Gospićem i Popovačom osigurali su ulazak u polufinalno natjecanje.

Polufinalna utakmica završila je pobjedom ekipe iz Preloga.

Koprivnička ekipa Teletabisi osvojila je četvrto mjesto u
konkurenciji 23 ekipe.

Na atletskoj stazi stadiona Park mladeži – RNK Split učenica 3.c Tija Požgaj nakon pobjeda u četvrfinalnoj i polufinalnoj utrci na 60 metara osigurala je sudjelovanje u finalu. U konkurenciji 23 trkačice osvojila je 4. mjesto.

Učenici OŠ“Braća Radić“ su među ekipama i trkačima 4. razreda bili među najmlađima i postigli odličan rezultat. Svojim sportskim uspjehom i ponašanjem predstavljali su svoju školu i Koprivnicu. Kroz druženje i sportsko natjecanje s učenicima iz drugih
gradova Republike Hrvatske razvijali su prijateljstva, pokazali srčanost i sportski duh.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×