17.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 4. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zanimljiv susret

Učenici u Bakovčici slikali naivu uz mentorstvo Alojza Horvata
U

Ne propustite

Djeca su bila oduševljena, upijala su svaku slikarevu riječ i uz njegovu pomoć naslikala su desetak kvalitetnih radova. Zahvaljujemo gospodinu Horvatu što nas je posjetio i prenio svoju ljubav prema slikanju naive na naše učenike – rekao je učitelj Radovan Knežević.

U koprivničkom prigradskom nasuelju Bakovčici danas, u četvrtak, bilo je iznimno veselo. Učenike tamošnje područne škole, naime, posjetio je naivni slikar Alojz Horvat iz Starigrada.

U školi je poučavao djecu slikanju naive. Učitelj Radovan Knežević istaknuo je kako su od slikara Alojza jako puno naučili.

– Djeca su bila oduševljena, upijala su svaku slikarevu riječ i uz njegovu pomoć naslikala su desetak kvalitetnih radova. Zahvaljujemo gospodinu Horvatu što nas je posjetio i prenio svoju ljubav prema slikanju naive na naše učenike – rekao je Knežević.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulice

Kakva bombica, plavuša s genijalnom afro frizurom i vrtoglavim peticama oduzima dah

Ugodno i toplo vrijeme ovog vikenda išlo je na ruku svim koji su posjetili Križevačko veliko spravišče. Ulice su preplavili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti