Učenici viših razreda ludbreške osnovne škole dobit će nove ormariće za odlaganje stvari

Šarenim ormarićima najviše se vesele učenici, a polaznici dodatne nastave iz tehničke kulture i sami su imali prilike sudjelovati u procesu izrade te su nešto i naučili.

13:41h
0
Foto: Grad Ludbreg

Učenici od 5. do 8. razreda Osnovne škole Ludbreg uskoro će na raspolaganju imati 400 ormarića u koje će moći odložiti školski pribor i stvari.

– Učenicima su torbe svake godine sve teže pa je stoga Grad Ludbreg odlučio izdvojiti sredstva za nabavu 400 garderobnih ormarića, a posebno nas raduje činjenica da ih izrađuje ludbreška tvrtka. Za potrebe Osnovne škole Ludbreg na godišnjoj razini izdvajamo oko pola milijuna kuna, sufinanciramo školsku kuhinju, a pokrivamo i kompletno financiranje školskog prijevoza učenika – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Šarenim ormarićima najviše se vesele učenici, a polaznici dodatne nastave iz tehničke kulture i sami su imali prilike sudjelovati u procesu izrade te su nešto i naučili. Učenici će i dalje na raspolaganju imati trenutnu garderobu za odlaganje obuće i jakni dok će novi ormarići biti razmješteni po hodnicima uz učionice.

Za izradu ormarića Grad Ludbreg izdvojit će dvjestotinjak tisuća kuna.

Foto: Grad Ludbreg