Obrtnička škola Koprivnica

Učenicima ugostiteljskih zanimanja predstavljene mogućnosti stipendiranja

15:39h
0
Prezentacija lanca hotela Valamar // Foto: OBŠKC

Stipendiju u iznosu od tisuću kuna mjesečno mogu primati učenici zanimanja konobar, kuhar i slastičar s obvezom redovitog pohađanja škole i položene mature u predviđenom roku.

Poznati lanac hotela i restorana Valamar predstavio je svoju ponudu roditeljima i učenicima ugostiteljskih zanimanja Obrtničke škole Koprivnica.

Okupljenima je predstavljena mogućnost stipendiranja i zapošljavanja u Valamar hotelima u Poreču, Krku, Baški, Rapcu i Dubrovniku. Stipendiju u iznosu od tisuću kuna mjesečno mogu primati učenici zanimanja konobar, kuhar i slastičar s obvezom redovitog pohađanja škole i položene mature u predviđenom roku.

Nakon stjecanja kvalifikacije stipendisti potpisuju ugovor na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci kako bi mogli raditi na radnim mjestima pomoćnog kuhara, konobara i slastičara, nakon čega im se otvara mogućnost stalnog zapošljavanja u lancu hotela.

Svi zainteresirani ovom su prilikom mogli obaviti informativni razgovor koji je prvi korak prema potpisivanju ugovora o stipendiranju, što je učinilo svih 30-ak prisutnih učenika i roditelja.

čitam...
Loading...