24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Godišnja skupština

Udomitelji iz Đurđevca u prošloj godini proveli sedam projekata, D. Čordašev ističe da će i dalje promovirati udomiteljstvo kao primarni oblik zaštite djece bez adekvatne roditeljske skrbi
U

Udruga trenutno provodi i projekt Institucionalna podrška koji je odobrila Nacionalna zaklada civilnog društva koji traje tri godine

Ne propustite

Svoju redovnu skupštinu održali su i članovi Udruge udomitelja za djecu Osmijeh iz Đurđevca. Inače udruga broji više od 40 udomitelja s područja đurđevačke Podravine.

Predsjednica udruge Dubravka Čordašev ovom prilikom istaknula je da je jako ponosna na rad udruge koja je u prošloj godini uspješno provela sedam projekta te napomenula kako je udruga sudjelovala u svim manifestacijama u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice.

Udruga trenutno provodi i projekt Institucionalna podrška koji je odobrila Nacionalna zaklada civilnog društva koji traje tri godine.

U planu rada za ovu godinu i dalje je promotivna aktivnost udruge tijekom gradskih manifestacija kako bi promicali udomiteljstvo kao primarni oblik zaštite djece bez adekvatne roditeljske skrbi.

Udruga će i dalje nastaviti s radom kroz razne projekte kako bi omogućili društvene aktivnosti za svu djecu koja su smještena u udomiteljske obitelji.

Izvor: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Ajmo Vatreni! Pogledajte atmosferu iz naših kafića, utakmica se gleda bez daha

Počelo je ludilo zvano Euro 2024! Naši vatreni se u Njemačkoj danas počinju boriti za prolazak teške skupine u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×