1.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 5. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
koprivita

Udruga Bolje sutra u Bakuu predstavila proizvode s koprivom, Makedonci oduševljeni
U

Sudionici su se na svakodnevnim panelima i radionicama o društvenom poduzetništvu upoznali s brojnim primjerima dobre prakse te izazovima s kojima se susreću.

Ne propustite

International Social Entrepreneurship Forum naziv je događaja čiji je dio od 15. do 20. studenoga bila Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice. Forum održan u Bakuu dio je projekta Start it up, keep it up. Okupio je organizacije iz Makedonije, Turske, Gruzije, Grčke, Bugarske, Hrvatske i domaćina Azerbajdžana.

- Oglas -

Sudionici su se na svakodnevnim panelima i radionicama o društvenom poduzetništvu upoznali s brojnim primjerima dobre prakse, izazovima s kojima se susreću u aktivnostima te sudjelovali u studijskim putovanjima u sklopu kojih su posjetili ustanove koje podržavaju ovakav tip poduzetništva.

Voditeljica projekta Društveno poduzeće KopriVITA kao izazov za moderno vrijeme Ines Šarac predstavila je proizvode s dodatkom koprive. Oduševljeni degustiranim proizvodom bili su predstavnici Makedonije s kojima je dogovorena suradnja.

Foto: Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice
Foto: Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

čeka se ministarstvo

Vrijeme curi, a rješenja za kupce gradilišta u Škurdijevoj nema, Lacković: Situacija je osjetljiva, 10 obitelji čeka prijavu na APN kredite

O problemima s kojima su se suočili kupci gradilišta u Škurdijevoj ulici u Đurđevcu, a koji ne mogu ishoditi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti