koprivita

Udruga Bolje sutra u Bakuu predstavila proizvode s koprivom, Makedonci oduševljeni

Sudionici su se na svakodnevnim panelima i radionicama o društvenom poduzetništvu upoznali s brojnim primjerima dobre prakse te izazovima s kojima se susreću.

10:04h
0
Foto: Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice

International Social Entrepreneurship Forum naziv je događaja čiji je dio od 15. do 20. studenoga bila Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice. Forum održan u Bakuu dio je projekta Start it up, keep it up. Okupio je organizacije iz Makedonije, Turske, Gruzije, Grčke, Bugarske, Hrvatske i domaćina Azerbajdžana.

Sudionici su se na svakodnevnim panelima i radionicama o društvenom poduzetništvu upoznali s brojnim primjerima dobre prakse, izazovima s kojima se susreću u aktivnostima te sudjelovali u studijskim putovanjima u sklopu kojih su posjetili ustanove koje podržavaju ovakav tip poduzetništva.

Voditeljica projekta Društveno poduzeće KopriVITA kao izazov za moderno vrijeme Ines Šarac predstavila je proizvode s dodatkom koprive. Oduševljeni degustiranim proizvodom bili su predstavnici Makedonije s kojima je dogovorena suradnja.

Foto: Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice
Foto: Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice