19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
skupština

Udruga branitelja Ferdinandovac, Milanu Jambreku dan još jedan mandat predsjednika
U

U nadzorni odbor izabran je Luka Kudumija, Krunoslav Šostar i Ivica Tomrlin, a u Sud časti izabran je Vjekoslav Vuk, Mladen Horvat i Ivan Benko.

Ne propustite

UDVDR RH Ogranak Ferdinandovac održao je u nedjelju 12. siječnja izbornu Skupštinu. Prije početka rada odana je počast minutom šutnje svim poginulim braniteljima te preminulim članovima ogranka.

Nakon izbora radnih tijela Skupštine te izvještaja verifikacijske komisije zaključeno je da Skupština može donositi pravovaljane odluke.

Izvještaj o radu ogranka podnio je predsjednik ogranka Milan Jambrek. Osvrnuo se na sva obilježavanja u kojima je sudjelovao ogranak. Mnogobrojni izlazi na mjesta stradanja hrvatskih branitelja, sudjelovanje na svečanostima u Općini Ferdinandovac uz polaganje vijenaca i palenja svijeća te suradnja sa susjednim ograncima i Podružnicom koprivničko-križevačke županije obilježili su protekli period. Svakom preminulom članu ogranka organizirane su vojne počasti. Svi članovi posjeduju kape i majice s otiskom ogranka.

Kritički se osvrnuo na nedovoljan broj prisutnih u obilježavanju počasti za žrtve Vukovara i Škabrnje.

Nakon toga uslijedio je izvještaj blagajnika koji je napomenuo da su troškovi svedeni na minimum uz nastojanje da se uz što manji trošak odradi što više aktivnosti pa je saldo financijskih sredstava u blagajni zadovoljavajući.

Foto: Milan Jambrek

Nakon davanja razrešnice tijelima i dužnosnicima ogranka za novog predsjednika ogranka ponovo je izabran jednoglasno Milan Jambrek, za tajnika Luka Gregar i za blagajnika Vjekoslav Grguljaš dok su još članovi središnjeg odbora Franjo Maletić i Slavko Tomašek.

U nadzorni odbor izabran je Luka Kudumija, Krunoslav Šostar i Ivica Tomrlin, a u Sud časti izabran je Vjekoslav Vuk, Mladen Horvat i Ivan Benko.

Nakon izlaganja plana rada za 2020. godinu usljedilo je obraćanje gostiju iz susjednih ogranaka, predstavnika udruga te načelnika Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić koji je istaknuo da će Općina i dalje sudjelovati u financiranju rada ogranka u skladu s proračunskim mogućnostima. Nakon službenog dijela bio je organiziran prigodni domjenak uz druženje svih prisutnih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Posjet prijateljskoj općini

Darko Sobota i Ivan Patačko gostovali na obilježavanju Dana općine Podstrana

Saborski zastupnik i načelnik Općine Kloštar, Darko Sobota te predsjednik Općinskog vijeća Ivan Patačko sa suradnicima su proteklog vikenda...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×