14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROGRAM EDUKACIJE

Udruga Mali princ će provoditi program usavršavanja za zvanje osobni asistent
U

Program osposobljavanja traje 100 sati, koji su podijeljeni na svladavanje 40 sati teorije, zatim na 20 sati praktičnih vježbi i 40 sati konzultativno praktične nastave

Ne propustite

Đurđevačka Udruga Mali princ dobila je od Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike licencu za program stručnog usavršavanja za poslove osobnih asistenata za koje su upravo počele prijave.

Program osposobljavanja traje 100 sati, koji su podijeljeni na svladavanje 40 sati teorije, zatim na 20 sati praktičnih vježbi i 40 sati konzultativno praktične nastave.

– Važno nam je napomenuti da će ovaj sveobuhvatni program provoditi stručne i educirane zaposlenice naše Udruge, a uključit ćemo i vanjske suradnike kako bi pokrili sva znanja i potrebe osobnih asistenata – kaže Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ.

Nakon završne provjere znanja polaznici će dobiti certifikat o završenom programu stručnog usavršavanja za poslove osobnog asistenta.

Planirani početak edukacija je u travnju, a prijave su u tijeku. Prijaviti se može punoljetna zdravstveno sposobna osoba, s minimalno završenom osnovnom školom i tečajem za njegovatelje ili srednjom školom, s potvrdom o nekažnjavanju.

Sve upite možete uputiti putem e-mail-a mali.princ.dju@gmail.com ili na broj 098 487 385.

Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×