19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
UGOVORI

Udruga Mali princ osigurala sredstva za poludnevni boravak i organizirano stanovanje svojih članova
U

Malo je reći o kako velikom trenutku se radi za sve članove Udruge Mali princ budući da će ovi ugovori osigurati stabilnost i kontinuitet pružanja usluge s dostatnim sredstvima kaže Kristinka Štefan

Ne propustite

Đurđevačka Udruga Mali princ ušla je u mrežu usluge poludnevnog boravka i organiziranog stanovanja i to zahvaljujući ugovorima s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava i socijalne politike s kojima je osigurano financiranje razvoja i širenja mreže socijalnih usluga. Tako je predsjednica Udruge Kristinka Štefan primila dva ugovora.

– U pitanju su ugovori za 15 korisnika poludnevnog boravka i osam korisnika organiziranog stanovanja. Malo je reći o kako velikom trenutku se radi za sve članove Udruge Mali princ budući da će ovi ugovori osigurati stabilnost i kontinuitet pružanja usluge s dostatnim sredstvima – kaže Kristinka Štefan.

Ugovaranje, ističe ona, pozitivno utječe na rast i razvoj Udruge jer su financije stabilnije što otvara mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme, zapošljavanja stručnog kadra te ulaganja u njihovo educiranje.

Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×