2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
USKRSU USUSRET

Udruga Peski-Art Đurđevac izložbu pisanica organizirat će na poseban način – putem interneta
U

Prijave i fotografije potrebno je poslati do 22. ožujka.

Ne propustite

Udruga Peski-Art Đurđevac odlučila je tradicionalnu 6. izložbu pisanica Uskrsu ususret 2020., koja se trebala održati 4. travnja u Đurđevcu, održati putem interneta. Razlog je, naravno, koronavirus.

– Pozivamo izrađivače i kolekcionare pisanica da se prijave za sudjelovanje i da pošalju svoje podatke (ime i prezime i adresu radi slanja kataloga i zahvalnica) i fotografije pisanica, (oko pet fotografija skupno aranžiranih ili pojedinačnih pisanica) koje su izradili ili ih imaju u svojoj kolekciji – poručuju iz Udruge.

Za izložbu pripremit će predgovor, tiskati katalog s popisom sudionika online izložbe i izborom fotografija radova te zahvalnice za sudjelovanje. Ujedno će pripremiti prezentaciju te je na Cvjetnicu objaviti na službenoj stranici te putem Facebooka i drugih stranica.

Prijave i fotografije potrebno je poslati do 22. ožujka na franjo.mihocka@gmail.com, peski.art@gmail.com ili u inbox na Facebook stranicu udruge. Dodatne informacije možete dobiti na 091 2779 474 ili 098 409 221 kod predsjednika Franje Mihočke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×