2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VELIKI USPJEH

Udruga udomitelja Osmijeh osigurala 12 tisuća eura za plaću voditeljice, troškove rada, opremu i usavršavanje
U

Podrška će trajati tri godine te će uvelike osigurati organizacijski razvoj i stabilizaciju Udruge - rekla je predsjednica

Ne propustite

Đurđevačkoj Udruzi udomitelja za djecu Osmijeh odobrena je Institucionalna podrška Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva te će u nadolazećem periodu puno lakše provoditi svoje poslovanje.

- Oglas -

Ugovor s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva o odobrenoj im financijskoj podršci potpisala je predsjednica udruge Dubravka Čordašev. Udruga je ovim putem uspješno osigurala oko 12 tisuća eura bespovratnih sredstva za provedbu svojih programa.

Institucionalnom podrškom Nacionalne zaklade će se financirati plaća voditeljice ureda, troškovi obavljanja osnovne djelatnosti ureda, oprema i sitni inventar u uredu, izobrazba i usavršavanje zaposlenika te članova upravljačkog tijela Udruge.

– Podrška će trajati tri godine te će uvelike osigurati organizacijski razvoj i stabilizaciju Udruge – rekla je predsjednica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Međunarodni dan

Polaganjem cvijeća, kamenčića i paljenjem svijeća Križevci se prisjetili žrtava holokausta

Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta obilježio se diljem Hrvatske tijekom današnjeg dana pa tako i kod spomen-ploče u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti