19 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Međunarodna izložba vinogradara

Udruga vinogradara “Trsek” organizira Vincekovo, evo kako se prijaviti
U

Svaki sudionik kod predaje uzoraka plaća kotizaciju od 20 eura po uzorku, dok je kotizacija za članove udruge vinogradara "Trsek" 15 eura. Sudionik s tri i više uzoraka plaća 15 eura po uzorku

Ne propustite

Udruga vinogradara “Trsek” Ludbreg priprema i organizira Vincekovo, 31. Međunarodnu izložbu mladih vina, koja će se 26. siječnja 2024. godine održati u dvorani hotela Crnković u Ludbregu.

– Ovom 31. Međunarodnom izložbom mladih vina nastavljamo tradiciju okupljanja vinogradara koja je započela još davne 1867. godine kada je održana prva izložba grožđa u Ludbregu. Iz godine u godinu kvaliteta naše izložbe, potvrđuje se sve većim brojem izlagača, kao i brojem uzoraka mladih vina, uz sudjelovanje svih vinogradarskih udruga iz naše te susjednih županija, kao i iz susjednih zemalja – poručuju iz Trseka za Ludbreške novine.

Uzorci mladih vina prikupljat će se 6. siječnja od 12 do 20 sati i 7. siječnja od 10 do 20 sati u hotelu Crnković.

Proizvođači koji imaju vlastite etikete mogu ih staviti na boce, a ostali moraju rukom ispisane podatke nalijepiti na boce. Nakon sugestije ocjenjivačke komisije odlučeno je da svaki proizvođač mora deklarirati svoje vino.

Svaki sudionik kod predaje uzoraka plaća kotizaciju od 20 eura po uzorku, dok je kotizacija za članove udruge vinogradara “Trsek” 15 eura. Sudionik s tri i više uzoraka također plaća 15 eura po uzorku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×