FOTO Udruga žena Herešin // Na petim sportskim susretima smijeha nije nedostajalo, pogledajte kako se brane boje svog “kluba”

20:02h
0
Disciplina "najbrže jedenje kobasice" // foto: Mario Kos

Program je vodio Siniša Cmrk // foto: Mario KosNa sportskim susretima u Herešinu natjecalo se u pet vrlo zanimljivih kategorija: povlačenje užeta, naguravanje lopte metlama u gol, ispijanje piva iz flaše i najbrže jedenje kobasice, zabijanje čavala u panj i rušenje flaša brentačama zavezanih očiju.

Udruga žena Herešin danas je u tom koprivničkom prigradskom naselju organizirala već pete po redu sportske susrete. Na mjesnom igralištu i u društvenom domu okupilo se oko 250 gostiju iz 24 udruga žena, a u samom natjecanju sudjelovale je 12 udruga iz županije i pet udruga vatrogasaca. U natjecanju je sudjelovala i Udruga žena iz mađarskog Laboda, koja je za svoje domaćine pripremila i prigodni program. U igrama koje su do suza nasmijavale brojnu publiku ukupno je sudjelovalo 50-ak natjecatelja.

Na sportskim susretima u Herešinu natjecalo se u pet vrlo zanimljivih kategorija: povlačenje užeta, naguravanje lopte metlama u gol, ispijanje piva iz flaše i najbrže jedenje kobasice, zabijanje čavala u panj i rušenje flaša brentačama zavezanih očiju.

U povlačenju užeta najboljima se pokazala Udruga žena iz Đelekovca, Goričko srce iz Kunovec Brega najbolje je bilo u zabijanju čavala, a brentačama su se najbolje snašle žene iz Bakovčice. U naguravanje lopte metlama u gol i ispijanju piva i jedenju kobasica, gle čuda, pokazali su se koprivnički dobrovoljni vatrogasci.

– Iako nas je na kraju oprala i kiša, sve je prošlo uistinu divno – istaknula je Katica Polančec, predsjednica Udruge žena Herešin, čije su članice za peti rođendan sportskih susreta napisale i otpjevale himnu svom mjestu.

Nakon sportskih susreta, održao se i kulturno-umjetnički program, a druženje je nastavljeno uz večeru i ples u društvenom domu uz glazbeni sastav Krivi spoj.

>> Kompletna fotogalerija // foto: Mario Kos