odvažna i romantična

Ugledajte se u ovu vatrenu Koprivničanku, privukla je mnoge poglede, a komplimenti su letjeli na sve strane

21:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Crvena boja jedna je od najhrabrijih, naprivlačnijih i najuzbudljivijih boja koje možete nositi. Bila u svojstvu malog detalja, modnog dodatka ili odjevnog predmeta, diže svaki outfit na višu razinu.

Upravo to je postigla lijepa Koprivničanka. Na prvi pogled, jednostavnu kombinaciju sivih uskih hlača i bijele majice, podigao je sako jarke crvene boje. Tenisice su već odavno prihvaćene kao obuća koja ide uz sako, koji se inače povezuje uz poslovni svijet, a ova dama ih je odlično spojila sa svojim stajlingom, isto kao i torbicu sive boje. “Casual ponytail” i avijatičarske sunčane naočale također su pun pogodak u ovoj kombinaciji. Bravo!

Crvena, siva i bijela boja se vole i odlična su kombinacija, nama osobno puno bolja od one provjerene crveno-crne kombinacije.

Kad smo ugledali ovu ljepoticu odmah smo pomislili kako je došlo pravo vrijeme da svi uvrstimo crvenu boju u svoju uobičajenu paletu boja i iskočimo iz svoje zone sigurnosti. Kombinirajte ju i s ružičastom, bojom senfa, sivom, bež ili plavom i slušajte kako vas obasipaju komplimentima!

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...
Loading...