16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ugledni financijski časopis Euromoney: Podravka ostvarila najveći napredak u poslovnom upravljanju u središnjoj i istočnoj Europi
U

Ne propustite

Od 50 kompanija, čije je poslovanje na temelju iscrpnih podataka analizirao posebni stručni tim pod pokroviteljstvom Euromoneya, poslovno vođenje Podravke ocijenjeno je vrlo visokim ocjenama. Podravka je u ovoj godini ostvarila najveći napredak među svim kompanijama u srednjoj i istočnoj Europi te je svrstana u sami vrh najbolje vođenih kompanija u Hrvatskoj.

U provedenoj anketi uglednog časopisa Euromoney sudjelovali su analitičari iz vodećih međunarodnih banki i institucija, a sudionici ankete nominirali su po njihovom mišljenju najbolje vođene tvrtke uzimajući u obzir strategiju poslovanja, sustav korporativnog upravljanja, dostupnost višeg menadžmenta, transparentnost poslovanja, vrijednost za dioničare, informativnost i efikasnost internetskih stranica i dr.

– U proteklih godinu dana poduzeli smo značajne korake kako bi ostvarili pozitivne pomake u poslovanju. Predstoji nam još mnogo posla kako bi ispunili važne ciljeve koje smo si zadali, ali uspjeli smo pokrenuti novi razvojni ciklus kompanije i ponosni smo što su to prepoznali i međunarodni, nezavisni stručnjaci – izjavio je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

Euromoney, utjecajni svjetski financijski časopis, dodjeljuje već desetu godinu za redom prestižno stručno „Best Managed Companies in CEE” priznanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×