15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Crveni križ Koprivnica

Uključite se u projekt Socijalna košarica
U

Ne propustite

‘Smatramo da volonterske aktivnosti kojima se ispunjavaju potrebe i rješavaju problemi na lokalnoj razini neizbježno pridonose stvaranju boljeg svijeta u cjelini’, poručili su iz Crvenog križa.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica poziva sve zainteresirane građane koji imaju vremena i dobre volje da se uključe u projekt Socijalna košarica i da pomognu onima kojima je potrebno, da se jave te utroše poneki sat svojeg slobodnog vremena na volontiranje i daju svoj doprinos društvu i lokalnoj zajednici.

”Smatramo da volonterske aktivnosti kojima se ispunjavaju potrebe i rješavaju problemi na lokalnoj razini neizbježno pridonose stvaranju boljeg svijeta u cjelini”, poručili su iz Crvenog križa.

Do sada je u projektu aktivno sudjelovalo 39 volontera koji su ukupno ostvarili više od 400 volonterskih sati, a među njima su učenici koprivničke srednje škole i gimnazije, umirovljenici te zaposleni raznih profila i znanja od profesora, liječnika, medicinskih sestara, socijalnih radnika, ekonomista.

Od otvorenja Socijalne samoposluge u lipnju ove godine prikupljeno je više od 2500 kilograma raznih namirnica procijenjene vrijednosti više od 26.000 kuna te je kroz 20 podjela pomoć primilo 212 obitelji koje broje ukupno više od 500 članova.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se u suradnji s Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije Rad na dar i gradom Koprivnica.

Cilj projekta je prikupljanje donacija u trgovačkim centrima na području Koprivnice te podjele paketa obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti