25.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ukoliko primijetite promjene u vodi, odmah javite Koprivničkim vodama
U

Ne propustite

S obzirom na izvanrednu situaciju Koprivničke vode, u koordinaciji sa županijskim kriznim stožerom, Županijskom sanitarnom inspekcijom i Zavodom za javno zdravstvo provode se mjere u cilju osiguranja usluga javne vodoopskrbe i odvodnje.

One se sastoje u pojačanom nadzoru nad vodnim građevinama kao i dodatnim provjerama zdravstvene ispravnosti vode za piće u poplavom ugroženim područjima. Također je, kao preventivna mjera, povećana koncentracija rezidualnog klora u vodi za piće.

Kako su u kriznoj situaciji okolnosti izvanredne, a događaji nepredvidivi, pozivaju se svi građani koji uoče oštećenja vodovodne mreže ili promjene vezano uz vodu za piće, kao što su promjene boje, mirisa i okusa, da to jave dispečerskom centru Koprivničkih voda na broj 251-801 ili centru 112 u bilo koje doba dana, od 0-24 h.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

croatia poliklinika

Koprivnička ginekologinja otkriva što je najvažnije znati kod planiranja trudnoće

Svaka žena barem jednom godišnje treba obaviti redovite ginekološke preglede. Ukoliko je žena u drugom stanju, potrebna joj je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×