19.8 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Općina Legrad

Ukoliko su vaši krovovi pokriveni azbestnim pločama, prijavite se
U

Vlasnici građevina koje sadrži azbest mole se da dostave podatke o lokacijama odnosno adresu na kojima se nalaze takvi objekti (kuće, poljoprivredni objekti, garaže, i slično), procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Ne propustite

Pozivaju se svi vlasnici i korisnici nekretnina na kojima se nalaze azbestne ploče na području Općine Legrad da, sukladno odredbi članka 18. stavka 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest, dostave podatke o lokacijama odnosno adresu na kojima se nalaze takvi objekti (kuće, poljoprivredni objekti, garaže, i slično), procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Podaci će se nakon prikupljanja dostaviti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a sve sa ciljem što učinkovitijeg sustava evidencije, sakupljanja pravovremenog zbrinjavanja azbestnog otpada na području Općine Legrad i Koprivničko-križevačke županije.

Rok za prijavu je zaključno do 29. sijećnja osobno u prostorijama Općine Legrad, Trg Svetog Trojstva 52A, 48317 Legrad, putem mail adrese: opcina-legradgkc.t-com.hr, ili putem telefona 048/835-051.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koprivnička špica

Je li ovo najcool pletena torbica koju ste vidjeli? Zgodna brineta pokazala i jedinstvene sandale

Ne znamo kako vi, ali nama je ova pletena torbica baš cool i ne sjećamo se kad smo zadnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×