Općina Legrad

Ukoliko su vaši krovovi pokriveni azbestnim pločama, prijavite se

Vlasnici građevina koje sadrži azbest mole se da dostave podatke o lokacijama odnosno adresu na kojima se nalaze takvi objekti (kuće, poljoprivredni objekti, garaže, i slično), procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

09:43h
0
Ilustracija // Foto: djurdjevac.hr

Pozivaju se svi vlasnici i korisnici nekretnina na kojima se nalaze azbestne ploče na području Općine Legrad da, sukladno odredbi članka 18. stavka 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest, dostave podatke o lokacijama odnosno adresu na kojima se nalaze takvi objekti (kuće, poljoprivredni objekti, garaže, i slično), procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Podaci će se nakon prikupljanja dostaviti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a sve sa ciljem što učinkovitijeg sustava evidencije, sakupljanja pravovremenog zbrinjavanja azbestnog otpada na području Općine Legrad i Koprivničko-križevačke županije.

Rok za prijavu je zaključno do 29. sijećnja osobno u prostorijama Općine Legrad, Trg Svetog Trojstva 52A, 48317 Legrad, putem mail adrese: opcina-legradgkc.t-com.hr, ili putem telefona 048/835-051.

čitam...
Loading...