26.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ulaganja u slabije razvijena područja županije – od iduće godine program EIB 3
U

Ne propustite

Na sastanku zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije Darka Sobote i pomoćnika ministra Venka Ćurlina razgovaralo se o kapitalnim projektima na području Koprivničko-križevačke županije. Prema Ćurlinovim informacijama, od iduće godine trebao bi krenuti EIB 3, program za koji su ovdašnje općine i gradovi predale zahtjev za financiranje još 2011.

Sastanak je održan u ponedjeljak u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije. EIB 3 bio bi nastavak EIB-a 2, koji se trenutno provodi u našoj županiji, a koji za svrhu ima obnovu i izgradnju objekata komunalne i socijalne infrastrukture u jedinicama lokalne samouprave.

Trenutno se iz ovog izvora financiraju projekti u osam općina i gradova. Radi se o modernizaciji nerazvrstanih cestu u Gornjoj Rijeci, Hlebinama i Peterancu, gradnji vodoopskrbnog cjevovoda u Kalniku, vodoopskrbi naselja Šoderica, uređenju ulica u Đurđevcu, završnim radovima na biološkom pročistaču u Koprivnici i izgradnji škole u Kalinovcu. U EIB 3 naglasak će biti na slabije razvijenim dijelovima županije.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kapitalan projekt

Zavodu za hitnu u Koprivnici novo parkiralište za 255.800 eura, dr. Devčić: Možda već treba razmišljati i o preseljenju Zavoda

Ugovor o nabavi za gradnju novog parkirališta Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije vrijedan 255.800 eura potpisali su danas...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×