24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ulaganja // Za obnovu zaštićene kulturne baštine 900 tisuća kuna
U

Ne propustite

Koprivnička gradska uprava primila je ugovore od Ministarstva kulture za sufinanciranje obnove gradskih objekata koji imaju status zaštićene kulturne baštine.

Za nastavak sanacije pročelja pravoslavne crkve Svete Trojice ministarstvo i Grad su ove godine osigurali svaki po 100.000,00 kuna. Kako se radovi odvijaju etapno, posljednjih nekoliko godina, za očekivati je da će zadnja faza obnove ove crkve biti odrađena iduće godine.

Dogovoreno je i sufinanciranje projekte dokumentacije za zgradu sinagoge. Ministarstvo i Grad dogovorili su ove godine platiti po 70.000,00 kuna.

A u ponedjeljak počinje sanacija iskopa koji su poslužili za istraživanje zgrade oružane. Iskop će biti saniran do početka Renesansnog festivala, a za ovogodišnje je radove na obnovi oružane i njenog okoliša Ministarstvo kulture osiguralo 270.000,00 a Grad iz svog proračuna 290.000,00 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROBLEMI U SUSTAVU

Porodiljne naknade kasne, majke bijesne: Ovo je dno dna, moramo od nečega živjeti, a rekli su nam da se snađemo

Veliki problemi nastali su u sustavu isplate porodiljnih naknada, koje velik broj korisnica nije dobilo te je trenutno nepoznato...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×