14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nepravomoćne presude

Unuk Dalibor baš ne voli baku Ružicu. Triput je u tri mjeseca grubo izvrijeđao, prijetio se šakama i nožem, a svaki put bio je ‘mrtav pijan’. Jednom je imao čak 3,72 promila
U

Sveukupno bi morao platiti 1640 eura

Ne propustite

Na Općinskom sudu u Koprivnici, Stalna služba Đurđevac, dobro su zapamtili ime 23-godišnjeg Dalibora, protiv kojeg su u istom danu donijeli čak tri nepravomoćne presude.

Sve tri odnose se na prekršaje vezane uz Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji, a prema njima se može zaključiti da okrivljeni Dalibor i baka mu Ružica baš i ne gaje neke bajne odnose.

Točnije, ispada da Dalibor baš ne voli baku, jer ju je u tri mjeseca čak triput žestoko izvrijeđao. Svaki put bio je ‘mrtav pijan’.

Svi incidenti dogodili su se između siječnja i travnja 2021. godine, a u prvom je Dalibor u organizmu imao 2,84 promila alkohola. U takvom stanju, oko 23 sata navečer, poručio je baki “Idi u tri pi.. materine, makni se od mene, đubre staro”! Na sudu u svibnju ove godine kažnjen je novčano s 260 eura, ali mora nadoknaditi 220, jer je dio dana nakon incidenta proveo na policiji.

Dva mjeseca bio je mir između unuka i bake, a tada se Dalibor opet napio i baki, između ostalog, poručio “Je… ti mater, stara ku…, marš van”! Učestalo ju je tog dana vrijeđao od 15 do 21,20 sati, a dolaskom policije izmjerena su mu pomalo nevjerojatna 3,72 promila. Zbog ponovljenog nasilja, za ovaj prekršaj kažnjen je sa 790 eura, ali mora podmiriti 710 eura, jer je ponovno prenoćio na policiji.

Da očito ne voli baku, Dalibor je potvrdio i sredinom travnja te iste godine, kada je u sebi imao 2,79 promila. U večernjim satima ponovno se okomio na baku i poručio joj : “Ja ću vas sve razbiti, opalit ću te šakom, uzet ću nož”! Opet je posla imala policija, a sud je unuka kaznio istovjetno kao i drugi put. Dakle, sa 790 eura, ali mora podmiriti 710 eura.

Kao što smo u uvodu napisali, sve tri presude se nepravomoćne i Dalibor na njih ima pravo žalbe, a je li to pravo iskoristio nije nam poznato.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×