Novac kvari ljude i obiteljsku idilu

Unuk se šokirao kada je saznao tko će dobiti djedovu imovinu, nožem napao teško bolesnog starca

Nakon provedenog ispitivanja, sutkinja istrage prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika te odredila osumnjičenom mladiću istražni zatvor.

09:00h
0
Ilustracija // ingimage.com
Ilustracija // ingimage.com

Obiteljske nesuglasice nažalost su ne tako rijetka pojava kada je u pitanju ostavinska rasprava, no 29-godišnji Varaždinac otišao je i korak dalje.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu, 28. listopada ispitalo je spomenutog mladića zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijeteći teško bolesnom djedu. Naime, postoji osnovana sumnja da je 29-godišnjak, 26. listopada u obiteljskoj kući u okolici Varaždina, udario 74-godišnjeg djeda po licu, istovremeno mu prijeteći nožem i vičući kako će ga ubiti. Dogodilo se to nakon što je ovaj “mladi gospodin” saznao kako njegov djed namjerava prenijeti svoju imovinu na svog sina.

Nakon provedenog ispitivanja, sutkinja istrage prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika te odredila osumnjičenom mladiću istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti.

čitam...