4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan Koren uručio zlatnike darivateljima krvi
Ž

Ne propustite

Koprivničko-križevački župan Darko Koren upriličio je u povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi prijem za darivatelje koji su 75, 100 i više puta donirali najdragocjeniju tekućinu. Ove godine, zlatnik s likom zaštnika županije svetog Marka Križevčanina dobilo je devet darivatelja (Branko Bernard, Milenko Cvitković, Juraj Cesar, Darko Fajdić, Zvonko Jambor, Marijan Korenjak, Josip Kuhar, Stjepan Lončar i Vladimir Pavlic), a na prijemu je naglašeno da će ova godina biti još uspješnija od 2008. kad je riječ o broju prikupljenih doza krvi. Županijski Crveni križ prikupio je, naime, 5671 (Đurđevac 888, Koprivnica 3974 i Križevci 829 doza), dozu od planiranih šest tisuća, a na razini županije planira se do kraja godine provesti još 20 akcija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×