15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

UPECAJ ME …. ako možeš, markirani šarani pušteni
U

Ne propustite

Ribolov kao jedna od značajnijih karakteristika kontinentalnog turizma i te kako je prisutan i u KKŽ. Deseci jezera i rijeka Drava obiluju kvalitetnom i trofejnom ribom, toliko primamljivom ribičima. U cilju popularizacije sportskog ribolova i ribolovnog turizma u KKŽ i dovođenja većeg broja turista-ribiča iz okolnih županija, ali i iz cijele Hrvatske i susjednih država, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije došla je 2009. godine na originalnu ideju, do sada nezabilježenu u Hrvatskoj.

Projekt “Upecaj me ….. ako možeš” osmišljen je kao nagradna igra u kojoj se u jezero puštaju označeni – markirani šarani te oni koji ih upecaju dobivaju određene nagrade.

Sretne ribolovce očekuju bogate nagradeOve godine partner TZ KKŽ i priređivač nagradne igre je tvrtka Demtrade d.o.o. iz Koprivnice. Nagradna igra priređuje se na jezeru “Rasinja” kod mjesta Rasinja. U srijedu 02. lipnja 2010. godine u jezerske vode puštene su 4 (četiri) jedinke Šarana, prethodno označene adekvatnim markicama (pričvršćenim na leđnu peraju ribe), išćitavanjem kojih će se nedvojbeno utvrditi na koju se nagradu odnose (svaka riba ima svoju vrijednost i pripadajuću nagradu). Poribljavanje označenim ribama, koje su predmet nagradne igre, izvršeno je javno, a šarane su u vodu jezera Rasinja pustili : župan KKŽ g. Darko Koren, vlasnik tvrtke Demtrade g. Boris Dvorski, načelnik općine Rasinja g.Danimir Kolman i predstavnik tvrtke BAT d.o.o. iz Čakovca. Zapisnik s uvedenim markicama s brojevima nalazi se pohranjen kod priređivača igre i brojevi se neće javno objavljivati. Početku nagradne igre nazočio je i predsjednik Hrvatskog športsko ribolovnog saveza g. Vladimir Sever. Nagradna igra traje do podjele nagrada (dok ribe ne budu upecane), odnosno najkasnije do 05.06.2011.godine. Ukoliko do tada cjelokupni nagradni fond, ili dio nagradnog fonda, ostane neiskorišten (neupecan), nagrade će se dodijeliti na međunarodnom Carp cup-u «Rasinja 2011.» koji će se održati na jezeru “Rasinja” od 03. do 05. lipnja 2011. godine sukladno osvojenom mjestu na Carp cup-u.
Ukupni fond nagrada u robi i uslugama iznosi 20.000,00 kuna, a čini ga :

 

Nagrada 10.000,00 kn na American Express kartici (sponzor TZ Koprivničko-križevačke županije),
Nagrada 5.000,00 kn na American Express kartici (sponzor Demtrade d.o.o., Koprivnica)
Nagrada 3.000,00 kn na American Express kartici (sponzor Općina Rasinja)
Nagrada 2.000,00 kn na American Express kartici (sponzor BAT d.o.o., Čakovec)

Puštanje šarana u jezeroPravo na nagradu ostvaruje ribolovac koji ulovi-upeca neku od 4 (četiri) markirane ribe i predoči dokaz o kupljenoj i važećoj dnevnoj ribolovnoj dozvoli za obavljanje športskog ribolova na jezeru Rasinja.

Drava, jezero Šoderica i ostalih desetak jezera bogatih ribom, svega su stotinjak kilometara od Zagreba, izrazito pogodni za razvoj ribolovnog turizma. Našim novim projektom „Upecaj me …… ako možeš” nadopunjujemo već poznate projekte: „Galerijske ceste” i biciklističku stazu „Drava route” i time doprinosimo obogaćivanju turističke ponude.

Sve informacije o nagradnoj igri i pravilima možete pronaći na web stranici TZ KKŽ www.tz-koprivnicko-krizevacka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×