24.6 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Upisi u Školu nogometa Starigrad
U

Ne propustite

Nogometni klub Starigrad u suradnji sa Slaven Belupom poziva sve zainteresirane dječake u dobi od 6 do 18 godina koji žele igrati nogomet da se jave (u pratnji roditelja ili osobno) u Školu nogometa Starigrad.

Prvo veliko okupljanje i upis u Školu nogometa obavit će se dana 3. kolovoza 2013. godine u 17.00 sati u prostorijama NK Starigrad, a kasniji upisi bit će mogući u dane održavanja treninga tijekom mjeseca kolovoza i rujna u 17.00 sati.

Želimo istaknuti da će se u  Školi nogometa  rad s djecom, njihovo usavršavanje i napredak odvijati   pod nadzorom licenciranih trenera, uz primjenu novih i modernih metoda rada te profesionalan i pedagoški pristup djeci. Škola nogometa će također osigurati raznovrsnu novu opremu koja predstavlja preduvjet i značajan faktor u razvoju i napretku svakog igrača. Sve kategorije igrača bit će uključene u natjecanja Županijskog nogometnog saveza Koprivničko – križevačke županije, a uz natjecanje, svake će se godine sudjelovati i na velikom broju domaćih i stranih turnira.

Poseban naglasak potrebno je staviti na dogovorenu usku suradnju između  Škole nogometa Starigrad i  NK Slaven Belupo. Slaven Belupo će pomagati prilikom organizacije aktivnosti Škole nogometa Starigrad te osiguravati dio opreme potrebne za rad Škole. Dogovoreno je da će Slavenovi treneri odrađivati pokazne i edukativne treninge u Školi nogometa Starigrad kojima se educiraju treneri i djeca te podiže razina na najvišu razinu. Temeljem suradnje, na dan upisa 3.8. 2013., dogovorene su prijateljske utakmice između NK Starigrad i NK Slaven Belupo u kategorijama limača i pionira s početkom u 17.00 i 18.00 sati.

Izvor: NK Starigrad

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U čast Ivana Levačića

FOTO/VIDEO Više od 200 biciklista vozi 32 kilometra u čast velikog Ivana Levačića, družit će se uz lovački gulaš

Peta po redu Virovska biciklijada održava se danas u Virju, no prvi je put u povijesti posvećena Virovcu Ivanu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×