20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
od 15. do 31. prosinca

Upišite svoju djecu u WTP&BOX707 karting akademiju pa zajedno krenite u nezaboravnu i zabavnu avanturu stjecanja vještina
U

Teorijski dio akademije održavat će se tijekom siječnja i veljače, dok su ožujak i travanj rezervirani za praktični dio.

Ne propustite

Od listopada prošle godine, kada je svečano otvorena, karting staza BOX707 u općini Drnje na Šoderici redovno privlači goste koji uživaju u brzini. Podsjetimo, riječ je o godinama željenom projektu vlasnika Ivana Barana.

– Uloženo je puno truda u sigurnost staze. Sigurnost nam je, uz zabavu, najvažnija – naglasio je tada Baran, najavivši mogućnost održavanja karting škole.

I to je vrijeme došlo baš sada. Upisi u WTP&BOX707 karting akademiju za djecu od četiri do 13 godina traju od 15. do 31. prosinca. Cijena za baby grupu namijenjenu onima od četiri do sedam godina iznosi 1665 kuna, dok će za sudjelovanje djevojčica i dječaka od sedam do 13 godina biti potrebno izdvojiti 1890 kuna.

– Karting akademija namijenjena je djeci školskog i predškolskog uzrasta s ciljem razvoja vozačkih sposobnosti, motorike, tehničke kulture, karting pravila te odgovornog ponašanja – poručuju.

Teorijski dio akademije održavat će se tijekom siječnja i veljače, dok su ožujak i travanj rezervirani za praktični dio. Ovo je ujedno dobra prilika za povezivanje s djecom jer zahtijeva uključenost roditelja/skrbnika.

– Sa svojim djetetom krenite u ovu avanturu i omogućite mu stjecanje novih znanja i vještina te se pritom zajedno zabavite – dodaju.

Prijaviti se možete ovdje. Ostale informacije potražite na info@box707.hr i na 099/310-88-65 (Ivan Baran)

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Hop-hop

Kuda li su krenule? Srne su najdražesnija stvorenja naših šuma i česta meta našeg fotografa

Srne (capreolus capreolus) su najdražesnija stvorenja naših šuma, a na njihovu pojavu nitko ne ostaje ravnodušan. Plahim korakom jučer...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti