14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Upravna vijeća/Vitelju Dom za starije i nemoćne, Flajsu Pora
U

Ne propustite

Župan Darko Koren odlučio je tko će sjediti u Upravnim vijećima ustanova kojima je osnivač Županija. Sukladno dogovoru, jedno je mjesto rezervirano za članove opozicije.

Tako je na čelo Upravnog vijeća Doma zdravlja postavljen Mato Devčić, a članovi su još Branko Mesarov i Jasenka Vuljak Vulić.

Na čelo Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo zasjeo je Danimir Kolman (HNS), načelnik Rasinje, a slijede ga Vesna Belak Došenović te Ivica Švagelj.

Na čelu UV Ljekarne Križevci bit će Ana Mušlek (HSS), a članovi su Đuro Škvorc te Marija Vukobratović, dok je čelno mjesto UV Ljekarne Koprivnica također rezervirano za jednu HSS-ovku, Karolinu Vidović, a članice su još Emina Kovačević te Sandra Sinjeri.

Zavod za hitnu medicinu pripao je Marini Horvat Pavlic, a članovi su Vlado Rep te Petar Stapar.

Na čelu UV Pore bit će Miljenko Flajs (HSS), a Doma za starije i nemoćne Krunoslav Vitelj. Župan još nije odlučio tko će sjediti na čelu UV Zavoda za prostorno uređenje, no odluka će biti donesena uskoro.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×