dva različita koncerta u isto vrijeme

Urban na svom koncertu o Thompsonu: Prodao je 7,5 tisuća ulaznica po 80 kuna i ako ćemo ovo gledati ko neku utrku, oni su pobijedili

U jednom je trenutku krenuo dim, a Urban je prokomentirao: 'Evo ide dim, još mi samo fali mač da ga izvučem iz kamena'.

10:17h
0
Urban & 4 - Ljeto na Zrinskom
Foto: Mario Kos

U isto vrijeme jučer su se na koprivničkom području odvijala dva potpuno različita koncerta, možemo reći, za dvije vrste publike.


Tijekom svojeg nastupa na ljetnoj pozornici na Zrinskom trgu, Urban u nekoliko navrata nije propustio priliku u humorističnom tonu komentirati koncert Thompsona na nogometnom igralištu u Koprivničkim Bregima.

– Hvala vam što ste došli ovdje večeras, iako je karta besplatna. U susjednom mjestu se održava koncert Thompsona, prodano je, kažu mi, oko 7,5 tisuća ulaznica po 80 kuna. I ako ćemo ovo gledati ko neku utrku, onda su oni pobijedili – rekao je Urban u svom šaljivom stilu.

Urban & 4 - Ljeto na Zrinskom
Foto: Mario Kos

Dodao je da je tako oduvijek u povijesti bilo – ovi iz sela se spuste u grad, a ovi iz grada kupe konje i odu na selo, no još do toga nismo došli.

Na Urbanovom se koncertu, koji je bio poklon građanina, a plaćen od strane sponzora, skupilo oko 1000 obožavatelja, koji su uživali u njegovim energičnim izvedbama.

U jednom je trenutku krenuo dim, a Urban je prokomentirao: ‘Evo ide dim, još mi samo fali mač da ga izvučem iz kamena’.

Na kraju se i usporedio s Thompsonom kada se prisjetio kako mu je tijekom priprema za jedan koncert tehničar rekao: ‘Šta ga ovaj komplicira, ko i Thompson!’

– Znači jedino ja i on imamo ravni stalak za mikrofon, ostali koriste žirafe. Sličnosti ko u priči – našalio se Urban.

Kako god, jučer se svatko zabavio na svoj način, a ni na jednom događaju nije bilo nikakvih izgreda.

čitam...