15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dobra vijest

Uredit će se društveni dom u Kunovcu, evo što se u ovom trenutku radi po tom pitanju
U

Naime, ovih dana potpisan je Ugovor za izradu projektno–tehničke dokumentacije za  uređenje društvenog doma u naselju Kunovec, a koja uključuje i uređenje okoliša

Ne propustite

Mnogi će biti zadovoljni što se počelo razmišljati o uređenju društvenog doma u Kunovcu.

Naime, ovih dana potpisan je Ugovor za izradu projektno–tehničke dokumentacije za  uređenje društvenog doma u naselju Kunovec, a koja uključuje i uređenje okoliša. Ugovor su potpisali Zoran Vrabelj, načelnik Općine Koprivnički Ivanec i poduzeće Petgrad iz Koprivnice koje će ujedno i izraditi kompletnu dokumentaciju.

Spomenuta dokumentacija sastoji se od idejnog projekta, glavnog projekta, izvedbenog projekta, te ishođenja građevinske dozvole. Završetak izrade očekuje se kroz tri do četiri mjeseca, a vrijednost izrade nove dokumentacije iznosi 32.351,18 eura s PDV-om.

– Pred godinu dana smo objavili novost kako smo s DVD-om Kunovec uspješno riješili sve probleme oko imovinsko-pravnih odnosa vezano za društveni dom u Kunovcu, te kako je Općina Koprivnički Ivanec postala vlasnik društvenog doma u cijelosti. To je bio osnovni preduvjet kako bi se sada pristupilo izradi projektno-tehničke dokumentacije i ishođenju građevinske dozvole za obnovu društvenog doma, a naravno i samoj obnovi i uređenju – zaključio je načelnik Vrabelj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×