15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uređenje Ulice Nemčićev dol u Starigradu
U

Ne propustite

090401-dol-mGrad Koprivnica nastavlja s uređenjem Ulice Nemčićev dol u naselju Starigrad, u dijelu od Mlinarske do Prvomajske ulice te od Prvomajske do Kamengradske ulice. Radovi predstavljaju nastavak uređenja iz 2008. godine kada je asfaltiran jedan dio Ulice Nemčićev dol u potezu od Prvomajske do Mlinarske, priopćeno je iz gradske uprave.
Uređenje uključuje popravak bankina, izvedbu otvorenih kanala za prihvat oborinskih voda te djelomično izvedbu zatvorenog kanala za oborinske vode. U navedenim dijelovima Ulica Nemčićev dol djelomično će se položiti poravnavajući sloj, a po širini cijele ulice ugradit će se gornji habajući sloj. Ukupna duljina asfaltirane površine iznosi 500 metara.

Izvođač radova je koprivnički Koming, a ukupna predviđena vrijednost investicije je 345.000 kn. Radovi se odvijaju se prema Programu održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Koprivnice za 2009. godinu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti