MANIFESTACIJA

Urnebesno smiješni Vlatko Štampar otvara uzbudljivo Kulturno ljeto u Đurđevcu koje počinje u petak

Kroz narednih pet tjedna posjetitelji će moći uživati u predstavama, zabavnoj, tamburaškoj i tradicijskoj glazbi, ljetnom kinu ispred utvrde Stari grad, a najmlađi će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama i družionicama.

12:00h
0
Foto: Facebook

I ove godine u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održava se Kulturno ljeto u Đurđevcu. Kroz narednih pet tjedna posjetitelji će moći uživati u predstavama, zabavnoj, tamburaškoj i tradicijskoj glazbi, ljetnom kinu ispred utvrde Stari grad, a najmlađi će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama i družionicama.


Prvi vikend kulturnog ljeta počinje već ovaj petak, 2. kolovoza u 20 sati u prekrasnom atriju utvrde Stari grad stand up nastupom Vlatka Štampara koji će vjerujemo i ovaj put Đurđevčane i ostale goste nasmijati do suza pokušavajući im objasniti što je to odraslost. Naime, nakon 30. rođendana ljudi od tebe očekuju i neke odrasle stvari – svadbu, dijete, posao, kredit…

Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara na ovim prostorima.

Nastavak manifestacije je već u nedjelju, 4. kolovoza u 21 sat u dvorištu utvrde Stari grad gdje je i ove godine organizirano ljetno kino na otvorenom, a prikazivat će se popularni film Venom iz 2018. godine.

Dođite ovaj vikend u Đurđevac i dobro se zabavite.

Ulaz na stand up i ljetno kino je besplatan.

čitam...