28.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odabran izvođač radova

Uskoro kreću radovi u Ciglenskoj ulici, problemi s oborinama i poplave postat će prošlost
U

Prva faza projekta obuhvaća pojas od Ciglenske ulice pa sve do željezničke pruge.

Ne propustite

Na temelju višegodišnjeg problema stanovnika Ciglenske ulice sa oborinskom odvodnjom, te plavljenjem dvorišta i podruma Grad Đurđevac je proveo postupak javne nabave za izvođenje prve faze izgradnje odvojenog sustava odvodnje za predio Ledine – Ciglena.

Jučer su otvorene ponude, a za izvođača radova izabrane su Komunalne usluge Đurđevac. Ukupna vrijednost radova iznosi oko 1,8 milijuna kuna, a s prijavom gradilišta i uvođenjem u posao kreće se početkom svibnja kad bi radovi i trebali započeti.

Radovi se odnose na postavu novih kanalizacijskih cijevi u Ciglenskoj ulici u kojoj će se preko novo izvedenih slivnika oborinska odvodnja odvoditi sa kolnika i okolnih površina u postojeću mrežu otvorenih kanala. Također je predviđena i postava cestovnih rubnjaka koji će se izvesti sa sjeverne strane ulice. Projektom se izvodi oko 1700 metara što podzemne mreže, a što rekonstrukcije postojećih kanala.

Foto: djurdjevac.hr

Prva faza projekta obuhvaća pojas od Ciglenske ulice pa sve do željezničke pruge. U slijedećoj fazi projekta izvest će se postava slivnika i podzemna kanalizacija u Vinogradskoj ulici, te rekonstrukcija postojeće kanalizacijske mreže.

– Ovaj projekt bi u cijelosti trebao riješiti problem odvodnje u Ciglenskoj ulici u Đurđevcu koja predstavlja najproblematičniji dio grada i kod manjih oborina – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×