25.4 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uskoro otvorenje vrtića u Koprivničkim Bregima
U

Ne propustite

Zamjenik župana Ivan Pal i pročelnik Mladen Antolić primili su u utorak 2. srpnja izaslanstvo Općine Koprivnički Bregi.

Uz načelnika Marija Hudiča i ravnateljicu bregovske Osnovne škole Karolinu Vidović, sastanku je prisustvovala i Snježana Tišljarić, ravnateljica Dječjeg vrtić Vrapčić Drnje. Razgovaralo se o početku rada novog Dječjeg vrtića u Koprivničkim Bregima.

Sami prostori vrtića nedavno su izgrađeni u prostoru Osnovne škole i spremni su za nove stanare. Kako bi se najjednostavnije riješio i administrativni ustroj vrtića, razgovaralo se o mogućnostima suradnje s vrtićkom ustanovom iz Drnja osnivanjem još jedne grupe vrtića.

Također se razmatraju i ostale mogućnosti ustrojstva vrtića, kao što je organiziranje samostalne ustanove ili pak ustrojavanje vrtića pri samoj Osnovnoj školi.

Odluka o tome bit će donesena u skorom roku, pa će djeca iz Koprivničkih Bregi uskoro imati mogućnost pohađati vrtić u svojoj sredini. To je za 25 mališana iz Koprivničkih Bregi puno bolje rješenje od trenutnog, budući da mnogi od njih trenutno putuju na čuvanje u koprivničke vrtiće.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Križevcima

Biciklom uzeo prednost traktoristi pa završio u bolnici, kaznu će na kraju dobiti i vozač traktora

Još jedna nesreća dogodila se jučer, ova u 15.28 u Križevcima u Koprivničkoj ulici. Kako doznajemo u policiji, 54-godišnjak...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×