19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uskoro počinje gradnja mrtvačnice u Herešinu
U

Ne propustite

Početak gradnje mrtvačnice na groblju u koprivničkom prigradskom naselju Herešin najavljen je za početak srpnja.

Između četvero ponuđača za izvođača radova vrijednih 900.000 kuna izabran je koprivnički Koming.
– To je objekt bruto površine otprilike 163 metra kvadratna. Građevina će biti izvedena kao prizemna, nepravilnog je oblika, klasična manja mrtvačnica. Također ćemo riješiti problem parkiranja vozila koje postojeće groblje nema, tako da ćemo formirati parkiralište s 18 parkirnih mjesta. Izgradit ćemo i novu pješačku stazu koja će povezati prostor mrtvačnice, starog i novog dijela groblja – rekao je Mario Perković, voditelj Odsjeka za izgradnju grada u Gradskoj upravi.

U mrtvačnici će biti dvije odarnice, a na neizgrađenom dijelu parcele uredit će nova grobna mjesta, tako da bi u sljedećih tridesetak godina na tom groblju trebalo biti dovoljno mjesta za ukop pokojnika.
Rok za izgradnju mrtvačnice je 120 kalendarskih dana pa je za očekivati da će Herešinčani mrtvačnicu dobiti do kraja listopada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakav peh

NESREĆA Biciklist stradao u padu na nizbrdici, protiv njega će pokrenuti prekršajni postupak

Nesreća se dogodila jučer nedaleko od Sirove Katalene u kojoj je biciklist stradao, javlja policija. Oko 20 sati stradao je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×