25.4 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uskoro radovi na koprivničkom rotoru
U

Ne propustite

U četvrtak je održan prvi radni sastanak investitora i izvođača radova na izgradnji rotora na raskrižju Podravske magistrale (zaobilaznice) i Starogradske ulice u Koprivnici. Šef ispostave Hrvatskih cesta u Varaždinu Stjepan Marković i ravnatelj Županijske uprave za ceste Krešimir Janach označili su ovaj datum kao početak radova, od kojeg teče rok od 45 radnih dana za izvođenje.

Izvođač radova je tvrtka Koming iz Koprivnice, zajedno s PZC-om iz Varaždina i tvrtkom Trg iz Koprivnice.

 

S predstavnicima vlasnika komunalne infrastrukture usklađen je princip zaštite ili premještanja instalacija, te koordinacija radova i regulacija prometa za vrijeme izvođenja. Predstavnici policije, kao i svi prisutni, izrazili su zadovoljstvo što se počinje s rekonstrukcijom te su dogovorili međusobnu suradnju i pomoć.

– Raduje nas što će opasno mjesto biti riješeno te molimo vozače da za vrijeme radova poštuju privremenu regulaciju prometa, a ukoliko postoji mogućnost neka koriste druge prometnice na ulazu u grad – komentirao je početak radova zamjenik župana i predsjednik Upravnog vijeća ŽUC-a Darko Sobota.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pazite gdje parkirate

S ovih automobila najviše se kradu dijelovi, najveća zarada lopovima je osigurana u krađi ovih dijelova…

Da se kradu auti, to znamo, a u posljednje vrijeme sve češće su na meti lopova i autodijelovi. Stručnjaci...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×