8.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novigrad podravski

Modernizirat će nerazvrstane ceste, Općini odobreno 36.500 eura za izvođenje radova
M

Procijenjena vrijednost ovih radova je 171.980 eura, a ministarstvo je općini odobrilo maksimalan iznos od 36.500 eura

Ne propustite

Općina Novigrad Podravski prijavila je projekt modernizacije nerazvrstane ceste Triokraljski – Miholjanski put  na Javni poziv Ministarstva prostornog uređenja, gradnje i državne imovine.

Procijenjena vrijednost ovih radova je 171.980 eura, a ministarstvo je općini odobrilo maksimalan iznos od 36.500 eura.

– Iako nismo znali visinu sredstava koja će nam biti odobrena, pa ni to hoće li nam prijava biti uopće prihvaćena, pokrenuli smo postupke vezane za realizaciju namjeravanog posla. Proveli smo otvoreni postupak javne nabave putem Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske te nakon provedenog postupka odabrali ekonomski najpovoljniju ponudu, ujedno i ponudu s najnižom cijenom – pojašnjavaju iz Općine.

Izabrana je tvrtka iz Bjelovara s kojom je sklopljen ugovor o izvođenju radova u iznosu nešto manje od 154.000 eura s uključenim PDV-om te rokom izvođenja radova 60 dana od dana uvođenja u posao. Stručni i obračunski nadzor provest će tvrtka iz Koprivnice.

– Uputili smo nadležnom županijskom uredu prijavu početka radova tako da nakon propisanog roka od 8 dana od dana rečene prijave možemo, zajedno s nadzornim inženjerom uvesti izvođača u posao. Sve je to dio propisanih radnji i postupaka koje uz hrpu drugih zakonskih normi i obaveza moramo provesti kako bi ostvarili odobrenu potporu u cijelosti ili sa što manjim ustezanjima – poručuju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tko je tu lud?

DVOSTRUKA MJERILA Kolarić i VAR istu situaciju vidjeli različito, Slavenu NE, Hajduku penal DA!

Mediji su se raspisali o utakmici Slaven - Hajduk i spornoj situaciji u 67. minuti. Mioč je pucao po...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×