3.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prigodno

USKRSNICE Hartmann i KTC ove godine najšire ruke s bonusima i darovima, dio tvrtki ove godine ‘stegnulo remen’
U

Neke od njih su unatoč sve većoj krizi zbog koronavirusa odlučile ne štedjeti na uskrsnicama.

Ne propustite

Kao što je već običaj, povodom Uskrsa mnoge tvrtke dodatno nagrađuju zaposlenike bonusima, novcem i raznim darovima. Iznimka nisu ni tvrtke iz Koprivničko-križevačke županije, a neke od njih su unatoč sve većoj krizi zbog koronavirusa odlučile ne štedjeti na uskrsnicama.

Tako je KTC za svojih 1400 djelatnika već isplatio uskrsnice u vrijednosti 1000 kuna, a uz to je svaki od njih dobio i poklon, šunku i jaja.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Podravka je također pripremila prigodan dar povodom Uskrsa.

– Podravka će i ove godine darivati svoje zaposlenike za blagdan Uskrsa. Uprava Podravke donijela je Odluku o dodatku na plaću u visini od 600 kuna u naravi – rekli su nam iz tvrtke.

Također, i zaposlenici Belupa razveselit će se za Uskrs bonusom u naravi.

Foto: Ivan Balija
Marin Pucar // Foto: Ivan Balija

– Belupo d.d., sukladno odluci Uprave, ove je godine svojim zaposlenicima isplatio Uskrsnicu u naravi, u iznosu od 600 kuna, koja se može iskoristiti na Podravkinim prodajnim mjestima te u Ljekarnama Deltis pharm, u razdoblju od 26. ožujka 2020. do 30. lipnja 2020. godine. Za zaposlenike, na lokacijama izvan Koprivnice, omogućeni su odabir i isporuka dara u naravi u obliku paketa s asortimanom proizvoda Podravke od 1. travnja do 10. travnja 2020. godine – kažu iz Belupa.

Za bogato nagrađivanje radnika odlučili su se i u Hartmannu.

Dario Šumiga // Foto: Hartmann

– Uz isplatu redovne plaće za mjesec ožujak, Hartmann će svojim zaposlenicima isplatiti i Uskrsnicu u iznosu od 500 kuna te prigodan dar u naravi. Uprava Hartmanna također je odlučila nagraditi sve svoje zaposlenike za predan rad, lojalnost i poseban angažman tijekom trajanja Covid-19 krize sa dodatnih 3.000 kuna neto po zaposleniku.

– Djelujemo u teškim okolnostima punim neizvjesnosti od onog što nam donosi sutrašnjica pa na ovaj način zahvaljujemo svim našim radnicima na predanom i savjesnom radu. Oni su naš najvrijedniji kapital i želimo im pokazati da izuzetno cijenimo njihov trud i doprinos poslovanju – rekao je generalni direktor poduzeća, Dario Šumiga.

Ipak, neće sve tvrtke nagraditi radnike povodom Uskrsa. Iz Carlsberga su nam rekli kako uskrsnica nije jedan od dodataka koji isplaćuju, no tijekom godine brinu za svoje zaposlenike i nagrađuju iz raznim bonusima.

Foto: Ivan Balija
Carlsberg // Foto: Ivan Balija

– Radimo sve što možemo da zaposlenike nagradimo za njihov predan rad. Tako su na primjer naši zaposlenici na kraju prošle godine bili nagrađeni Božićnicom u punom iznosu od 2.500 kuna, i dodatnim bonusom od 1.000 kuna. Uz to, zaposlenici s djecom mlađom od 14 godina dobili su i dar za djecu u iznosu od 600 kuna. Isto tako, management je prošle godine radnike razveselio viješću o isplati posebne nagrade za dobre rezultate, koja je bila isplaćena u srpnju i iznosila 1.500 kuna. U Carlsbergu smo i dalje fokusirani na bonuse vezane za rezultate (odnosno na radnu učinkovitost radnika i kompanije za definirani period) – poručuju iz Carlsberga.

U Bauwerk Boenu još uvijek se nadaju da će radnicima moći isplatiti uskrsnice ove godine.

– Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac iskreno nastoji omogućiti isplatu uskrsnica svojim zaposlenicima. Trenutno smo u pozitivnom iščekivanju odgovora na naše zahtjeve za potpore od središnje i lokalne vlasti. Stoga se nadamo  pozitivnim odgovorima kako u svezi državnih potpora tako i potpora od strane grada Đurđevca, da bismo mogli tretirati naše zaposlene na održiv način – kažu iz tvrtke.

Što se tiče kalinovečkog Rasca, poručili su da trenutno ne mogu komentirati uskrsnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OČEKIVANO SLAVLJE

FOTO Podravkašice u velikom derbiju slomile Lokosice i praktično osigurale naslov prvakinja

Rukometašice Podravka Vegete u velikom su derbiju 17. kola Prve hrvatske lige u Zagrebu nadigrale Lokomotivu i pobjedom 22:24...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×