17.9 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješna humanitarna akcija za djecu s teškoćama u razvoju
U

Ne propustite

Danas je na koprivničkom Zrinskom trgu održana humanitarna akcija za djecu s teškoćama u razvoju iz Dječjeg vrtića “Lastavica” u Reki. Organizator je bio Mjesni odbor Centar, a prikupljeno je gotovo 2500 kn.

“Više sam nego zadovoljna odazivom građana, zaista su nas ozbiljno shvatili i podržali.”, rekla nam je Marija Mraz, predsjednica Vijeća mjesnog odbora Centar. Građani su u zamjenu za darovan novac dobili pisanice koje su izradila djeca iz “Lastavice”. Prikupljeno je nešto manje od 2500 kn, a ukupna cifra potrebna za nabavku pomagala za djecu je 30 tisuća kuna. Riječ je o specijaliziranoj interaktivnoj kompjuterskoj didaktici namijenjenoj cjelokupnom psihomotoričkom razvoju djece s teškoćama u razvoju predškolskog uzrasta.

“Ovo je prva akcija mjesnog odbora, ne i zadnja. Tijekom godine ćemo imati još takvih akcija, tako dugo dok ne prikupimo sav potreban novac.”, najavljuje Marija Mraz. Apelirala je i na poduzeća koja se smatraju odgovornim za svoju lokalnu zajednicu da se priključe akciji i jave joj se na broj mobitela 098 762177.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čestitamo!

Srećković dobio više od 300.000 eura na lotu, evo koji su mu brojevi donijeli pravo malo bogatstvo

Sretnik je jučer osvojio 302.381,05 eura na Lotu 6! Igrač iz susjednog Čakovca odabrao je brojeve 12, 21, 26, 27,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×