20.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješna provedba projekta Culturevive II
U

Ne propustite

Turistička zajednica grada Koprivnice u partnerstvu s udrugom “Međimorske roke” te mađarskom županijom Zala uspješno je realizirala sve dosadašnje aktivnosti u okviru projekta Culturevive II čija je provedba u tijeku.

Podsjetimo, riječ je o projektu financiranom iz strukturnih fondova EU vrijednom 100.000 €, a temelj suradnje s koprivničke strane je već održan Renesansni festival, trenutno najprepoznatljiviji koprivnički turistički proizvod. Cilj projekta je ispreplitanje kulture, tradicije i običaja projektnih partnera te prenošenje znanja i vještina na mlađe generacije kroz radionice starih zanata.

Renesansni festival je već drugu godinu za redom prepoznat i financiran od strane Europske unije iz dva projekta, a prema odabiru Europske komisije uvršten je među osam najkvalitenijih projekata, odnosno primjera dobre prakse. Također, početkom ovog mjeseca realizirana je i druga velika manifestacija u Čakovcu pod nazivom „Na to mlado leto“, gdje su koprivnički stari zanati uprizorili brojne radionice te plijenili pažnju posjetitelja.

TZ će prijaviti i 3. nastavak projekta Culturevive na 3. poziv IPA programa te uz dosadašnja iskustva i rezultate vjeruju kako će projektni prijedlog biti prihvaćen od strane evaluacijske komisije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

croatia poliklinika

Koprivnička ginekologinja otkriva što je najvažnije znati kod planiranja trudnoće

Svaka žena barem jednom godišnje treba obaviti redovite ginekološke preglede. Ukoliko je žena u drugom stanju, potrebna joj je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×