12.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješni mladi astronomi
U

Ne propustite

Mladi koprivnički astronomi sudjelovali su na Državnom natjecanju u Rovinju od 6. do 9. svibnja 2012. Klaudija Molnar, učenica drugog razreda Gimnazije ‘Fran Galović’, osvojila je prvo mjesto u kategoriji učenika drugih razreda srednjih škola.

Osim Klaudije, nastupili su i gimnazijalka Mia Šimunić, koja je zauzela treće mjesto u istoj kategoriji, Leo Filip Kovačić iz Srednje škole Koprivnica koji se plasirao na šesto mjesto te kategorije, gimnazijalac Alen Trgovčević, koji je u kategoriji učenika prvih razreda bio četvrti te Filip Triplat, učenik OŠ ‘Đuro Ester’ koji je bio sedmi u kategoriji učenika sedmog razreda osnovne škole.

Učenike su na natjecanju pratili njihovi mentori prof. Ljubomir Car i predsjednik Astronomskog društva Koprivnica dipl. ing. Ivan Gašparić. Priprema mladih astronoma za učenička natjecanja iz astronomije odvija se već duži niz godina u suradnji Astronomskog društva Koprivnica i koprivničkih osnovnih i srednjih škola.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×