23.5 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješni županijski ribolovci
U

Ne propustite

Prošlog vikenda nastavljena su natjecanja u ligama Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, u kojima su nastupili i klubovi s područja Koprivničko-križevačke županije.

Hrvatska Bass liga održala je prva dva kola na jezeru Ivanec gdje je ekipa ŠRK Picok Đurđevac 2 u prvom kolu osvojila prvo mjesto, 3. mjesto zauela je ekipa ŠRK LA Ban Dragon Peteranec, 5. mjesto ŠRK Picok Đurđevac 1 i ŠRK Podravka 6. mjesto.

Pojedinačno najbolji bio je Marko Klarić iz ŠRK Picok Đurđevac 2. U 2. kolu najbolji rezultat ostvario je ŠRK La Ban Dragon na drugom mjestu, 9. mjesto ŠRK Picok 2, 10. ŠRK Picok 1, i 15. mjesto ŠRK Podravka.

Ukupno nakon dva kola Bass lige ŠRK La Ban Dragon Peteranec se nalazi na 2. mjestu, ŠRK Picok Đurđevac 1 na 3. mjestu, dok je ŠRK Picok 1. na 9. mjestu i ŠRK Podravka na 11. mjestu od 15 ekipa koje sudjeluju na natjecanju. Pojedinačno nakon dva kola najbolje plasirani predstavnik naših klubova je Mirko Hanžeković iz ŠRK La Ban Dragon na 3. mjestu i Ivan Jozek iz ŠRK Picok Đurđevac 2 na 6. mjestu.

Prva liga udicom na plovak održala je 3. i 4. kolo na stazi Banova Jaruga. Jedini županijski predstavnik ŠRK Štuka Torčec u 3. kolu osvaja 2. mjesto, u 4. kolu 7. mjesto te se nakon 4. kola nalazi na 2. mjestu ukupno od 12 ekipa.

Pojedinačno najbolji predstavnik ŠRK Štuke Torčec bio je Goran Štargl koji je bio 2. u 3 kolu i 3. u 4 kolu, te je pojedinačno najbolji u ligi.

Mirko Hanžeković Druga liga Sjever održala je 3. kolo na stazi u Ivancu. Od predstavnika županijskih klubova sudjeluju ŠRK B-Šport Koprivnica koji je zauzeo 4. mjesto i ŠRK La Ban Dragon Peteranec koji je zauzeo 5. mjesto. 4. kolo održano je Žabniku gdje je La Ban zauzeo 5. mjesto a B-Šport 6. mjesto. Ukupno nakon 4 kola ŠRK La Ban Dragon nalazi se na 4. mjestu a ŠRK B-Šport na 6. mjestu od 8. ekipa. Najbolji pojedinačno je Mario Lončar iz B-športa na 9. mjestu.

Treća liga Sjever održala je 3. kolo na stazi Bednja Novi Marof. Najbolji rezultat ostvarila je ekipa ŠRK Hlebine osvojivši 1. mjesto, ŠRK Podravka 3. mjesto i ŠRK Koprivnica 8. mjesto. 4. kolo održano je na jezeru Rasinja gdje je ŠRK Podravka osvojila 1. mjesto, ŠRK Hlebine 4. mjesto i ŠRK koprivnica 8. mjesto.

Ukupno nakon 4. kola u vodstvu je ŠRK Podravka Koprivnica, ŠRK Hlebine na 3, mjestu i ŠRK Koprivnica na 6. mjestu. Pojedinačno najbolji je nakon 4. kola Stjepan Picer iz ŠRK Podravka.

Kompletni rezultati na www.ribolov-koprivnica.com

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svjetski dan darivatelja krvi

FOTO/VIDEO Praunuk dr. Tomislava Bardeka došao u Koprivnicu 100. puta dati krv: Sjećam se priča od mame i bake o pradjedu, ovo je za...

Tomislav Zjačić, praunuk dr. Tomislava Bardeka čije ime nosi koprivnička bolnica, danas, na Svjetski dan darivatelja krvi, dao je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×