28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješno održana manifestacija „Mladost je budućnost“
U

Ne propustite

Manifestacijom „Mladost je budućnost“ Županijski savjet mladih Koprivničko-križevačke županije je proteklog vikenda u sva tri grada naše Županije obilježio kraj Međunarodne godine mladih. Manifestacija je započela na Zrinskom trgu u Koprivnici održavanjem košarkaškog turnira koji je otvorio župan Darko Koren, a prisustvovali su mu i zamjenik župana Ivan Pal te županijski pročelnici.

Streetball turnirNa turniru je nastupilo devet ekipa, a pobjedu je na kraju odnijela momčad „Chuck Norris“ iz Virja. Prve tri ekipe uz medalju su osvojile i novčane nagrade (prvo mjesto 500 kuna, drugo mjesto 300 kuna i treće mjesto 200 kuna). Važno ja napomenuti kako je Udruga športske rekreacije podravskih studenata iz Koprivnice bila suorganizator turnira. Paralelno uz košarku Policijska uprava koprivničko-križevačka i Obiteljski centar Koprivničko-križevačke županije informirali su posjetitelje i prolaznike o domeni svojeg djelovanja s mladima.

Nakon turnira u Gradskoj vijećnici u Đurđevcu održana je javna rasprava pod nazivom „Uključivanje mladih u javni život lokalne zajednice“. Raspravi su uz mlade prisustvovali i gradonačelnik Grada Đurđevaca Slavko Gračan, saborski zastupnik Stjepan Milinković i vijećnica u Županijskoj skupštini Verica Rupčić.

Rasprava na temu Završni dio manifestacije održan je u Križevcima i to koncertom grupa RHS Coolektiv i Adastra. Suorganizator koncerta bila je udruga K.V.A.R.K. iz Križevaca, u čijem prostoru se koncert i održao.

– Organiziranjem ovog projekta županijski Savjet mladih želio je pokazati kako su mladi potencijal na kojega se ne smije zaboravljati, jer nude neiscrpan izvor novih ideja i energije – komentirao je uspješno održanu manifestaciju predsjednik Savjeta Hrvoje Ištvanović.

Župan Darko Koren je članove Savjeta pohvalio jer su partnerskim odnosom sa udrugama mladih i tijelima lokalne i regionalne vlasti opravdali ulogu predstavnika mladih Županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

NOVI TRAVNJAK

FOTO Počela obnova Slavenovog terena, u prošlost odlazi dosadašnje “krumpirište”

Po završetku još jedne sezone, kako je ranije i najavljeno, u Slaven Belupu uhvatili su se u koštac s...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×