19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dječji vrtić Maslačak

Usvojili nova pravila, djeca s poteškoćama u razvoju mogu dobiti svog pomoćnika
U

Postoji mogućnost zapošljavanja učitelja razredne nastave i zapošljavanje pomoćnika za djecu s teškoćama u razvoju, što je vrlo pozitivna i pohvalna stvar

Ne propustite

Dječji vrtić Maslačak iz Đurđevca ima novi Statut te Pravilnik o radu koji su usklađeni s novim zakonom o predškolskom odgoju i obrazovanju, a usvojili su ih jednoglasno gradski vijećnici na posljednjoj održanoj sjednici.

Kako je tom prilikom pojasnio predsjednik vijeća Željko Lacković, od sada u Dječjem vrtiću Maslačak Đurđevac postoji mogućnost zapošljavanja učitelja razredne nastave i zapošljavanje pomoćnika za djecu s teškoćama u razvoju, što je vrlo pozitivna i pohvalna stvar.

Prema novim odredbama, a u skladu s potrebama djece s teškoćama, u vrtiću može raditi i treći odgajatelj tj. jedan pomoćnik za djecu s teškoćama u razvoju ili pak stručni komunikacijski posrednik koji će zasigurno olakšati rad odgojiteljicama u grupama koje polaze djeca s teškoćama, ali i osigurati lakše praćenje dnevnih aktivnosti djeci s teškoćama.

– Želimo svim našim najmlađim sugrađanima omogućiti najviši standard i najbolju uslugu prilagođenu potrebama svakog djeteta jer su oni budućnost ovoga grada – zaključio je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×