-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA ŽNL

Utakmica u Carevdaru trajala dvije minute, igrači naguravali suca nakon dosuđenog kaznenog udarca: “Teren su napustili s dosta gorčine”
U

Dva kola prije kraja na vrhu križevačke skupine nalazi se Sokol s 50 bodova, jednim više od Carevdara. Treće Prigorje ima 27 bodova, dok je na začelju Polet bez bodova.

Ne propustite

Nemile scene, koje baš i nemaju veze s nogometom, viđene su jučer u križevačkoj skupini Treće ŽNL. Točnije, na utakmici u Carevdaru gdje je Mladost ugostila Ratar iz Miholca.

- Oglas -

Iako je trajanje regularnoga dijela utakmice inače 90 minuta, ova je trajala svega dvije. U nastavku donosimo potpuno izvješće delegata Mladena Martinčića o zbivanjima na terenu u ogledu drugoplasirane Mladosti i šestoplasiranog Ratara. Sudac utakmice bio je Darko Renjak.

– Utakmica započela prema Propozicijama ranga takmičenja. Prije utakmice održan sastanak pred početak utakmice. Domaćin osigurao četiri redara, kola hitne pomoći. Gosti kasnili oko 30 minuta kada je i održan sastanak. Domaćin također ispunio i higijensko epidemiološke mjere, gdje su izmjerili temperature svim sudionicima utakmice s telefonskim brojevima. Spisak ostao kod domaćina. U drugoj minuti sudac utakmice dosudio kazneni udarac za domaću ekipu, kontakta je definitivno bilo, po sucu i on je dosudio kazneni udarac. Nakon toga dolazi do udaranja igrača gostiju broj 20 (Patrik Jambrec, op. a.) s obje ruke u leđa suca i igrača broj šest (Nikola Siladi, op. a.) s obje ruke u prsa suca. Nakon smirivanja situacije gostujuća ekipa je napustila teren za igru s dosta gorčine prema sucu utakmice. Nakon čekanja od 10-12 minuta sudac sudio kraj utakmice – stoji u izvješću s utakmice.

Navedeno je, također, kako su Siladi i Jambrec zbog navedenih događaja isključeni.

- Oglas -

Utakmica je registrirana 3-0 pobjedom Mladosti.

Dva kola prije kraja na vrhu križevačke skupine Treće ŽNL nalazi se Sokol s 50 bodova, jednim više od Carevdara. Treće Prigorje ima 27 bodova, dok je na začelju Polet bez bodova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti