12.1 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uvjeti korištenja
U

Ne propustite

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici http://www.koprivnica.net ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez odobrenja, odnosno koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu portalu Koprivnica.net i tvrtci KOSINUS usluge ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Svi članci i fotografije na portalu Koprivnica.net vlasništvo su autora i vlasnika portala Koprivnica.net ili autora, agencija i izdavača s kojima Koprivnica.net ima ugovorni odnos. Koprivnica.net dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka u drugim medijima isključivo samo tekstualnog sadržaja, fotografije i video sadržaje samo uz prethodan upit/dogovor.

Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše 500 znakova, uz obavezno navođenje izvora punim imenom, pri čemu su web portali dužni objaviti link prema originalnom tekstu na web portalu Koprivnica.net. Kod prenošenja izjava obavezno je opisati kako je izjava dana za Koprivnica.net. Ova odredba ne odnosi se na druge medije sa kojima uredništvo portala ima izravni dogovor o drugačijim uvjetima.

Koprivnica.net odn. Kosinus promidžba i usluge odlučni su u nastojanju da zaštite svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Izdavač portala Koprivnica.net tužit će prekršitelje pred sudom u Koprivnici.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Koprivnica.net i tvrtka KOSINUS usluge ne odgovaraju za štetu koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove internet stranice, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja ove internet-stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove internet stranice.

Koprivnica.net i tvrtka KOSINUS usluge zadržavaju pravo izmjene kako bilo kojeg dijela, tako i cjelokupnog sadržaja objavljenog na internet stranicama http://www.koprivnica.net, te neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ova internet stranica sadrži i dokumente, fotografije, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba (registrirani čanovi, forumaši i sl.) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Koprivnica.net i tvrtka KOSINUS usluge nemaju nadzor nad navedenim dokumentima, fotografijama, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internet stranicama koji su kreiranim od strane trećih osoba (odnosi se na rubrike BLOGS, FOTKE/COMMUNITIY PHOTOS, FORUM, KORISNIČKA ZONA, KOMENTARI).

KOMENTIRANJE

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se korisnik ne slaže s člankom ili nečijim mišljenjem, može to slobodno komentirati, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza. Uvredljivi komentari biti će brisani. Svi korisnici koji učestalo pokazuju netoleranciju prema ostalima bit će izbrisani iz baze registriranih korisnika. Prethodna upozorenja su moguća, ali redakcija zadržava pravo brisanja takvih komentara i korisnika bez najave. Komentari koji nemaju veze s temom mogu također biti izbrisani. Sva uvredljiva korisnička imena bit će brisana bez ikakvog prethodnog upozorenja. U komentarima na našim stranicama također je zabranjeno reklamirati druge web stranice.

Korisnik je osobno odgovoran za svoj sadržaj koji objavljuje ili čini dostupnim na web servisu, budući da KOPRIVNICA.NET ne može kontrolirati i/ili revidirati svaku objavu korisnika niti odgovara za sadržaj iste. Korisnik kod svake objave komentara ostavlja elektronički trag koji je dovoljan za identifikaciju ukoliko dođe do tužbe, sudskog procesa ili istražnih radnji institucija koje imaju ovlasti.

 

Iako je Koprivnica.net nastojao osigurati korektne informacije te ih donosi u najboljoj namjeri informiranja korisnika, ne može preuzeti bilo kakvu odgovornost u slučaju da su neki podaci netočni ili nepotpuni. Informacije na stranicama Portala mogu sadržavati netočnosti ili tipografkse greške.

Koprivnica.net i tvrtka KOSINUS usluge izričito zabranjuju bilo kakvo korištenje internet stranice na način i/ili u svrhe kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis koji je na snazi u Republici Hrvatskoj, kao i dobri običaji.

Koprivnica.net i tvrtka KOSINUS usluge zadržavaju pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ove opće uvjete korištenja te neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene općih uvjeta stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Koprivnica.net i tvrtka KOSINUS usluge se obvezuju poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica.

Koprivnica.net i tvrtka KOSINUS usluge će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga i mogućnosti Portala na zadovoljstvo korisnika. Koprivnica.net i tvrtka KOSINUS usluge se obvezuju da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Umjetnik i tribun

[eTV] Avangardni umjetnik i osobenjak Korošec: Ljudi su bez glava, vesele se i feštaju, a mi tonemo

Sretan (77) rođendan našem osebujnom umjetniku i boemu, pučkom tribunu i pomalo filozofu, Koprivničancu Željku Korošecu! Gotovo da i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×