27.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sjajna ideja

Uz Gastrofest i Dane zlevanke, ove godine će se u Svetoj Ani održati dvije nove manifestacije
U

Želja je da ove godine, uz Gastrofest i Dane zlevanke, održe dvije nove manifestacije. Jednu u proljeće, a druga u jesen kako bi se obilježila i ova godišnja doba

Ne propustite

Ovogodišnji Gastrofest u Svetoj Ani bio je pun pogodak.

Stoga su Mjesni odbor Sveta Ana, DVD Sveta Ana i Udruge žena Svetojanke došli na ideju osmišljavanje još dvije manifestacije kako bi privukli još više gostiju.

Osim Gastrofesta, u Svetoj Ani održavaju se i Dani zlevanke.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković ovaj su tjedan posjetili i obišli Svetu Anu te održali radni sastanak u Društvenom domu.

Na sastanku su uz gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća bili i predsjednik mjesnog odbora Veljko Miletić i članovi, predsjednica Udruge Svetojanka Martina Račan i članice te predsjednik DVD-a Ivan Pajtak, Antonija Račan i ostali članovi.

Želja je da ove godine, uz Gastrofest i Dane zlevanke, održe dvije nove manifestacije. Jednu u proljeće, a druga u jesen kako bi se obilježila i ova godišnja doba.

Prijedlog je prihvaćen te će se u narednom razdoblju održati još nekoliko sastanka kako bi se osmislile ove manifestacije koje bi brojne goste osim sadržajem privukle i dobrom gastronomskom ponudom.

Predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković pohvalio je mještane i odbor koji aktivno sudjeluju na promociji svog mjesta.

– Moram naglasiti da Sveta Ana ima najveći odaziv mještana na događanja, ali i na manifestacije te se rado uključuju u poslove oko uređenja mjesta. Sveta Ana je primjer zajedničkog rada i uspješne suradnje Grada i mještana na razvoju jednog mjesta. Ovdje se zbilja osjeti jedna pozitivna atmosfera – ističe Lacković.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pak dodaje da Grad konstantno ulaže u svoje najmanje, ali najeksponiranije prigradsko naselje.

– Pripremljeni su projekti poput izgradnje pročistača za koji je ishođena građevinska dozvola, izgradnje cjelogodišnjeg sanjkališta, izgradnje više funkcionalnog vidikovca za koji se čeka raspisivanje natječaja te se nadamo da će se uskoro realizirati i projekt meteorološke stanice koji bi trebao provesti DHMZ. Prošle godine su sve manifestacije privukle velik broj gostiju, a otvoren je i novouređeni Vatrogasni dom – rekao je Janči te dodao da će mještani i dalje imati svu potporu Grada i Turističke zajednice u provedbi planiranih aktivnosti i manifestacija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo 2024.

FOTO/VIDEO Sve staje kada Hrvatska igra, cijela Pitomača gleda Vatrene u centru

Vatreni se u Njemačkoj bore na nogometnom terenu sa Španjolcima u prvoj utakmici Eura 2024., a utakmica se prati...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×