24.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pomoć

Uz pomoć Grada opremljen STEM praktikum u križevačkoj Gimnaziji
U

Ne propustite

Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga ove je godine opremila STEM praktikum odnosno kabinet kako bi svojim učenicima omogućila bolje uvjete za stjecanje dodatnih
znanja iz fizike. Opremanje kabineta pomogao je Grad Križevci s iznosom od 50.000,00 kuna čime je nabavljena potrebna oprema za pokuse dok je Gimnazija iz vlastitih sredstava okrečila zidove, uredila parket te nabavili nove ormare.

Ovaj kabinet danas su obišli gradonačelnik Mario Rajn, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel u pratnji ravnatelja Gimnazije Ivana Peklića te pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine u Koprivničko-križevačkoj županiji Ane Mušlek.

Prilikom obilaska je ravnatelj Peklić naglasio kako će praktikum učenicima služiti za stjecanje dodatnih znanja, a samim time i za bolju pripremu za natjecanja dok je gradonačelnik Rajn istaknuo svoje zadovoljstvo opremljenim praktikumom.

– STEM područje općenito je područje u koje se ulaže sve više i u narednim godinama bit će i jak naglasak Europske unije na to područje pa prema tome smatramo da će učenici koji pohađaju brojna natjecanja i postižu odlične rezultate ovom donacijom, odnosno ovim sredstvima, imati još bolje uvjete za rezultate koji vjerujem neće izostati – rekao je Rajn.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virje

FOTO Druženjem i folklorom privedena kraju vrhunska Prkačijada, jedva čekamo iduću!

Tijekom vikenda uživali smo u posljednjem danu virovske Prkačijade. Uz druženje i nastup folkloraša privedena je kraju još jedna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×