24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

UZOR Hrvatske // Predavanja o volontiranju i održivom razvoju
U

Ne propustite

Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR HRVATSKE) u sklopu 7. Tjedna cjeloživotnog učenja organizira predavanje „O volontiranju” koje će se održati 30. rujna u Gradskoj vijećnici grada Koprivnice (Zrinski trg 1) od 16 do 17 sati.

Cilj je predavanja upoznavanje građana sa Zakonom o volonterstvu, razlozima (ne)razvijenosti volontiranja u Republici Hrvatskoj, prednostima i slabostima na području volonterstva te prilikama i prijetnjama u području volonterstva iz perspektive drugih društvenih i gospodarskih djelatnosti.
Na predavanju će se također prezentirati ugovor i potvrde o volontiranju te program i rad Volonterskog ureda Međimurja i Hrvatske mreže volonterskih centara.
Predavačica je Ana Mikulić, voditeljica Volonterskog ureda Međimurja.

Udruga organizira i predavanje „Održivi razvoj” koje će se održati 2. listopada u Gradskoj vijećnici od 16 do 17 sati. Cilj predavanja je upoznavanje građana s pojmom održivog razvoja te njegovom važnošću za razvoj društva u cjelini.
Održivi razvoj danas je ključno pitanje kojim se bave osviještene organizacije i pojedinci iz svih segmenata društva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Promjena vremena

Stiže moguća nepogoda, Podravinu i Prigorje čekaju pljuskovi i grmljavina – nadamo se bez tuče

Značajna promjena vremena, još jedna, je pred nama. Meteorolozi najavljuju kako nas sutra čeka zahlađenje, kiša, pljuskovi i grmljavina,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×