Tužna vijest

Vanja Žikić iz ‘Života na vagi’ preminula u 30. godini života

Od Vanje se danas na društvenim mrežama opraštaju njene kolege iz showa

11:43h
0
vanja zikic eefaabdedb view article new
Foto: Instagram

Vanja Žikić, 30-godišnja Varaždinka koja je prije dvije godine sudjelovala u showu ‘Život na vagi’ RTL-a, preminula je danas u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća.

– Duboko smo potreseni viješću o Vanjinom preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta ‘Život na vagi’. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka joj je laka zemlja – potvrdili su iz RTL-a.

Od Vanje se danas na društvenim mrežama opraštaju njene kolege iz showa, a među prvima je to napravio Marko Kregar, koji je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju i napisao ‘Žika, počivaj u miru božjem’.

Podsjetimo, Vanja je show ušla sa 140 kilograma, a kako je kazala, roditelji joj nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma, te joj je nedostajalo da je netko pogura naprijed. Rekla je da bi najsretnija bila kada bi uspjela stati u traperice konfekcijskog broja manjeg od XL te kada bi se napokon zaposlila kao frizerka u čemu joj odmaže njezina kilaža. Tako je namjeravala pomoći  i roditeljima koji su oboje nezaposleni.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW